Yleiset asetukset

Tässä osassa kuvaillaan käyttäjän työkaluja [Yleiset asetukset]-välilehdellä valikossa [Skannerin asetukset].

Oletusasetukset näytetään lihavoituina.

Vaihda otsikkoa

Valitse kohdelistassa näytettävä otsikko.

Oletusasetus on Otsikko 1.

Päivitä kohteet jakelupalvelimella

Painamalla [Päivitä kohteet jakelupalvelimella] voit päivittää jakelupalvelimen vastaanottajat. Jotta tätä toimintoa voi käyttää, on asetettava [Lähestysvaihtoehto] tilaan [Päällä].

Katso lisätietoa "Lähetysvaihtoehdoista" kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

Hae kohde

Valitse kohdelista "Hae kohde"-toimintoa varten. Jos haluat etsiä LDAP-palvelimelta, on ensin määritettävä LDAP-palvelin [Järjestelmäasetukset]-valikossa ja pantava [LDAP-palvelin] tilaan [Päällä].

Oletusasetus on Osoitekirja.

Katso lisätietoa "LDAP-palvelimesta" kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

TWAIN-valmiusaika

Jos laitteelle tulee TWAIN-skannauspyyntö, kun se kirjoittaa tiedostoa muistiin tai lähettää sähköpostia, skannaa tiedostoon, suorittaa verkkojakelua tai WSD-skannausta, se vaihtaa TWAIN-verkkoskannaukseen joko välittömästi tai kun määritetty valmiusaika on kulunut edellisestä toiminnosta.

Tällä asetuksella voit valita, vaihtaako laite TWAIN-toimintoon heti vai vasta valmiusajan kuluttua vastaanotettuaan TWAIN-skannauspyynnön.

Oletusasetus on Aseta aika, 10 sekuntia.

Jos valitset [Välitön], laite vaihtaa välittömästi TWAIN-verkkoskannaustoimimintoon.

Jos valitset [Aseta aika], aseta valmiusaika numeropainikkeilla (3-30 sekuntia). Laite vaihtaa TWAIN-verkkoskannaustoimintoon, kun edellisestä toiminnosta on kulunut asetettu valmiusaika.

Kohdelistanäyttö, kohde 1

Valitse näytettävä kohdelista laitteen ollessa aloitustilassa.

Voit valita [S-posti/kansio], [jakelupalvelimen] tai [WSD:n].

Oletusasetus on Jakelupalvelin.

Kohdelistanäyttö, kohde 2

Valitse laitteen osoitekirjasta, mikä osoitekirja tulee oletuksena käyttöön.

Valittavana on [Sähköpostiosoite] tai [Kansio].

Oletusasetus on Sähköpostiosoite.

Tulosta & Poista skannausraportti

Tällä laitteella voi tarkistaa korkeintaan 250 tiedonsiirtoa/jakelutulosta. Jos tallennettujen tiedonsiirtojen/jakelujen määrä saavuttaa luvun 250, valitse, haluatko tulostaa jakeluraportin.

Oletusasetus on Päällä.

• Päällä

Tiedonsiirto/jakeluraportti tulostetaan automaattisesti. Tulostettu raportti poistetaan.

• Pois

Tiedonsiirto/jakelutulokset poistetaan, kun uusia tallennetaan.

• Älä tulosta: Lähetä-toiminto ei ole voimassa.

Tiedonsiirtoa/jakelua ei voi suorittaa, kun raportti on täynnä.

Kaikki tiedot poistetaan tulostuksen jälkeen. Jos tietoja ei tulosteta, vanhimat tiedot poistetaan automaattisesti uusien tieltä.

Kun raporttia tulostetaan, odotustilassa olevia tiedostoja ei vo lähettää.

Tulosta skannausraportti

Skannausraportti on tulostettu ja poistettu.

Poista skannausraportti

Skannausraportti on poistettu ilman tulostusta.