Tallennetun ohjelman muuttaminen

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat muuttaa tallentamiasi asetuksia.

1. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

2. Paina [Kutsu].

3. Paina sen ohjelman numeroa, jonka nimen haluat muuttaa.

Ohjelmaan tallennetut asetukset palautetaan ja skannerin aloitusnäyttö tulee uudelleen esiin.

4. Muuta ohjelman asetuksia.

5. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

6. Paina [Tallenna].

7. Paina sen ohjelman numeroa, jonka asetuksia muutit, tai sen ohjelman numeroa, johon haluat tallentaa muutetut asetukset.

8. Jos valitset ohjelman, joka on jo tallennettu, vahvistusviesti tulee esiin. Tallentaaksesi ohjelman päälle, paina [Kyllä].

Jos valitset uuden ohjelman, voit jättää tämän vaiheen väliin. Siirry seuraavaan vaiheeseen.

9. Syötä ohjelman nimi.

10. Paina [OK].

Jos tallennat ohjelman numeroon, johon on jo tallennettu, vanha ohjelma poistetaan.

Uusi ohjelmanimi tulee näkyviin hetkeksi ja sitten aloitusnäyttö palautuu.