PDF-tiedostojen salaus

Määritä salasana PDF-tiedoston suojelemiseksi ja salaamiseksi. Vain käyttäjät, joilla on salasana voivat avata salatun PDF-tiedoston.

Tärkeää

1. Paina [Tdston nimi/tyyppi].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Tarkista, että joko [PDF] tai [Pakattu PDF-tiedosto] on valittuna.

3. Paina [Suojausasetukset].

4. Valitse [Salaus].

5. Valitse [Päällä] kohdassa [Salaa asiakirja].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Paina [Anna] kohdassa [Salasana].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Syötä salasana ja paina [OK].

Tässä kirjoitettu salasana tarvitaan PDF-tiedoston avaamiseksi.

8. Syötä salasana uudelleen ja paina [OK].

9. Valitse [Salaustaso]-asetukseksi joko [40 bit] tai [128 bit].

10. Paina kaksi kertaa [OK].

Huom.

• Asiakirjan salasana ei voi olla sama kuin isäntäsalasana.

• Asiakirjan salasana voi sisältää korkeintaan 32 aakkosnumeerista merkkiä.

• Adobe Acrobat Reader versioilla 3.0 tai 4.0 ei voi avata PDF-tiedostoja, jotka on luotu käyttämällä [128 bit]- salaustekniikkaa.

• Jos [40 bit]-asetus valitaan PDF-suojaustasoksi, tulostusoikeudeksi ei voi valita [Vain matala tarkkuus].