Tiedoston sarjanumeron ensimmäisen luvun muuttaminen

Yksisivuiselle tiedostolle annetaan sarjanumero tiedostonimen jälkeen. Tämän sarjanumeron ensimmäinen luku voidaan muuttaa seuraavalla tavalla:

1. Paina [Tdston nimi/tyyppi].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Muuta] kentän oikealta puolelta.

Käyttöpaneelin näyttö

3. Kirjoita numeronäppäimillä sarjanumeron alkunumero.

4. Paina [Terävä]-painiketta.

5. Paina [OK].

Huom.

• Voit vaihtaa alkunumeron vain, jos jokin muu tiedostotyyppi kuin [Yksisivuinen] on valittuna.

• Voit muuttaa sarjanumeron sisältämän lukujen määrän. Vaihda määrä kohdassa [Skannerin asetukset], [Yksisivuisten merkkimäärä]. Voit valita määräksi 4 tai 8.