2-puol. alkuperäinen

Tässä osassa kerrotaan skannausasetuksista, kun skannataan asiakirjan molemmat puolet.

1. Paina [Alkup. syöttötapa].

2. Valitse [2-puol. alkuperäinen] kohdassa [Alkuperäisasetukset].

3. Valitse [Sivun aukeamissuunta]-kohdasta [Pitkä sivu] tai [Lyhyt sivu] alkuperäisten sidontasuunnan mukaisesti.

Käyttöpaneelin näyttö

Sidontasuunta ja tarvittava sivun aukeamissuunta

Sidontasuunta

Sivun aukeamissuunta

Esimerkki sidontasuunnasta

Pitkä sivu

Esimerkki sidontasuunnasta

Lyhyt sivu

4. Jos alkuperäisen viimeinen sivu on tyhjä, valitse [Yksipuolinen] tai [Kaksipuolinen] kohtaan [Viimeinen sivu].

Valitse [Yksipuolinen] jättääksesi viimeisen sivun pois.

Skannataksesi viimeisen sivun tyhjänä, valitse [Kaksipuolinen].

5. Paina [OK].

Huom.

• Jos valitsit [Jaa], tätä asetusta käytetään jokaisen jaetun alkuperäisen viimeisellä sivulla.