Alkuperäisen asettaminen

Jotta skannattu alkuperäinen näkyisi asiakastietokoneen näytössä oikein pystysuunnassa, on käyttöpaneelissa määritettyjen asetusten vastattava alkuperäisen suuntaa.

Aseta alkuperäiset oikein seuraavan taulukon mukaisesti:

Valotuslasi

Alkuperäisen suunta

Käyttöpaneelin näppäin

yläreuna koskettaa valotuslasin vasenta yläkulmaa

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Käyttöpaneelin näyttö

yläreuna koskettaa valotuslasin takareunaa

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Käyttöpaneelin näyttö

Syöttölaite

Alkuperäisen suunta

Käyttöpaneelin näppäin

yläreuna edellä

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Käyttöpaneelin näyttö

yläreuna koskettaa syöttölaitteen takareunaa

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Käyttöpaneelin näyttö

Huom.

• Alkuperäiset ovat yleensä suorakulmaisia (Alkuperäinen) tai vaakasuoraan pitkiä (Alkuperäinen). Tästä huolimatta, ylläoleva taulukko käyttää neliöitä tehdäkseen alkuperäisen suunnan helpommin ymmärrettäväksi. Vaikka alkuperäisen todellinen muoto on erilainen, alkuperäisen suunnan ja skannerin ohjaimeen määritetyn suunnan yhdistelmä ei muutu.

• Kun määrittelet skannaustavaksi nelivärin, harmaasävyt tai [Autom. värivalinta]-toiminnon ja yksisivuinen TIFF/JPEG tai monisivuinen TIFF on valittu tiedostotyypiksi, katso allaolevasta taulukosta kuinka alkuperäiset tulee asettaa. Alkuperäisten asettaminen asentoihin, joita ei suositella taulukossa, saattaa näkyä väärin asiakastietokoneiden näytössä.

Kuinka alkuperäinen asetetaan

Aseta

Alkuperäisen suunta

Alkuperäisen asettaminen valotuslasille

Esimerkki alkuperäisen suunnasta

Alkuperäisen asettaminen syöttölaitteeseen

Esimerkki alkuperäisen suunnasta