Skannaustapa

Valitse alkuperäiselle sopiva skannaustapa.

[MV: teksti]

Tehostaa tekstintunnistusta OCR-toiminnon avulla.

• [Poistettava väri]

Voit määrittää, että seuraavia värejä ei skannata: [Kromaattinen väri], [Punainen], [Vihreä] ja [Sininen]. Kun valitset värin, jonka jätät skannaamatta, määritä sen kattavuustaso. Voit valita viidestä tasosta. Paina [Kapea] jättääksesi pois värit, jotka ovat lähinnä määritettyä väriä. Paina [Leveä] lisätäksesi määritetyn värin kattavuutta ja jättääksesi värit tulostamatta.

[MV: Teksti / Viivapiir.]

Tavalliset mustavalkoiset alkuperäiset, joissa on etupäässä tekstiä. Luo tulostukseen soveltuvia skannauskuvia.

[MV: Teksti / Kuva]

Valokuvia, kuvia ja tekstiä sisältävät (kaksisävyiset) alkuperäiset. Luo tulostukseen soveltuvia skannauskuvia.

[Mustavalkoinen: Kuva]

Valokuvia ja muita kuvia (kaksisävyisiä) sisältävät alkuperäiset. Luo tulostukseen soveltuvia skannauskuvia.

[Harmaasävy]

Valokuvia ja muita kuvia (monisävyisiä) sisältävät alkuperäiset. Luo tietokoneen näytöllä näytettäväksi sopivia skannattuja kuvia.

[Nelivärinen: Teksti / Kuva]

Alkuperäiset, joissa on enimmäkseen tekstiä, väritulostukseen.

[Nelivärinen: Kiiltävä kuva]

Alkuperäisinä valokuvat ja muut värikuvat.

[Autom. värivalinta]

Skannaa alkuperäiset arvioimalla automaattisesti niiden värit.