Määritä verkkoasetukset kohdassa [Järjestelmäasetukset]

Määritä verkkoasetukset ympäristön ja laitteen käyttötarkoituksen mukaisiksi kohdassa [Järjestelmäasetukset].

Seuraava menetelmä kuvaa, kuinka tämä laite voidaa yhdistää IPv4 -verkkoon Ethernet -kaapelin avulla.

Huomaa, että vaadittavat asetukset riippuvat toimintaympäristöstäsi. Katso lisätietoja verkkoasetuksista sekä asetuksien määrittelystä kohdasta Verkko- ja järjestelmäaasetukset-opas.

1. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri] ja valitse sitten [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

Järjestelmäasetukset -näyttö avautuu.

2. Paina [Liitäntäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Laitteen IPv4-osoite] ja määritä laitteen IPv4-osoite.

Määrittääksesi staattisen IPv4-osoitteen laitteelle, paina [Määritä] ja lisää IPv4-osoite ja aliverkon peite.

Hakeaksesi IPv4-osoitteen automaattisesti DHCP-palvelimelta, paina [Autom. haku (DHCP)].

4. Paina [IPv4-yhdyskäytävän osoite] -painiketta ja syötä IPv4-yhdyskäytävän osoite.

5. Paina [Käytettävissä oleva protokolla] -painiketta ja aktivoi [IPv4].