TWAIN-verkkoskannerin pääpiirteet

Tässä osassa selitetään laitteen käyttäminen TWAIN-verkkoskannerina.

TWAIN-skanneritilassa voit käyttää tätä laitetta usean tietokoneen kautta. Tällöin tiettyä tietokonetta ei tarvitse varata skannausta varten eikä skanneria tarvitse kytkeä joka skannauskerralla tietokoneeseen erikseen.

Esimerkki TWAIN-verkkoskannerista

1. Tämä laite

Skannaa alkuperäisen saatuaan skannauskäskyn asiakastietokoneelta ja lähettää sitten skannaustiedoston verkon kautta asiakastietokoneelle.

2. Asiakastietokone

Määrittää skannerin asetukset ja ohjaa skanneria käyttämällä sovellusta, kuten esimerkiksi DeskTopBinder Lite-ohjelmaa, joka tukee TWAIN-skanneria. Vastaanottaa laitteen skannaamat tiedostot ja näyttää ne käyttäen TWAIN-verkkoskanneria tukevaa sovellusta.

Huom.

• Kun käytät tätä laitetta TWAIN-verkkoskannerina, sinun ei tarvitse painaa [Skanneri]-näppäintä laitteen käyttöpaneelissa. Näyttö siirtyy automaattisesti kun skannaat alkuperäisen asiakastietokoneelta TWAIN-ohjainta käyttäen. Jos haluat käyttää muita kuin TWAIN-verkkoskanneritoimintoja, paina [Poistu].