Kohteiden valitseminen kohdenumeroita käyttäen

Valitse kohde syöttämälle sen lyhytvalintanuero (tallennettu ScanRouter-jakeluohjelman avulla). Katso lisätietoja lyhytvalintanumeroiden asettamisesta ScanRouter-jakeluohjelman mukana tulleista käyttöohjeista.

1. Paina [Kohd.nro].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Syötä kolminumeroinen kohdenumero numeronäppäimiä käyttäen ja paina [Terävä]-näppäintä.

Kohdenumerossa voi olla myös vähemmän kuin kolme numeroa.

Esimerkki: Kohdenumero on 009.

Paina [9]-näppäintä ja sitten [Terävä]-näppäintä.

Voit vaihtaa valittua kohdetta painamalla [Muuta].

3. Paina [OK].

Huom.

• Poistaaksesi valitun vastaanottajan, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin]-näppäintä vastaanottajakentän vieressä nähdäksesi vastaanottajan vastaanottajakentässä ja paina sitten [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.