Skannattujen tiedostojen jakelun pääpiirteet

Tässä osiossa selitetään perusasioita skannaustiedostojen jakelusta verkon jakelupalvelimelta.

Esimerkki skannaustiedostojen jakelun pääpiirteistä

1. Tämä laite

Voit lähettää skannaustiedostoja jakelupalvelimelle.

2. Jakelupalvelin

Asenna ScanRouter-jakeluohjelmisto tälle tietokoneelle käyttääksesi sitä jakelupalvelimena.

Vastaanotettuaan skannaustiedoston jakelupalvelin toimittaa sen kohdeasetuksen mukaisesti. Jakeluasetukset ovat seuraavat:

• Tiedoston tallennus saapuvat-kansioon

• Tiedoston jakelu sähköpostilla

• Tiedoston tallennus valittuun kansioon

ScanRouter-jakeluohjelmistoa koskevia lisätietoja saadaksesi, katso ScanRouter-jakeluohjelmiston mukana toimitettuja käyttöohjeita.

3. Asiakastietokone

Se, kuinka tiedosto tarkistetaan asiakastietokoneelta, riippuu jakelutavasta.

Voit esimerkiksi tarkistaa tiedoston jollakin seuraavista tavoista:

• Tarkastele Saapuvat-kansioon lähetettyä tiedostoa DeskTopBinder-ohjelmalla.

• Vastaanota sähköpostiohjelmalla sähköpostiviesti, jossa on liitetiedosto.

• Selaa kansiosta tallennettua tiedostoa.