Salasanan muuttaminen

Kirjoita tallennetun tiedoston käyttöön tarvittava salasana.

Tärkeää

1. Paina [Valitse tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

Tallennettujen tiedostojen luettelo tulee näytölle.

2. Paina [Muokkaa/Poista tdsto].

3. Valitse tiedosto, jonka tietoja haluat muuttaa.

Kun valitset salasanalla suojatun tiedoston, salasanan syöttöikkuna avautuu. Syötä salasana ja paina [OK].

4. Paina [Muuta salasana]-painiketta.

5. Syötä numeronäppäimillä salasana, jossa on 4 - 8 numeroa.

6. Paina [OK].

7. Syötä sama numero uudelleen numeronäppäimillä.

8. Paina [OK].

Huom.

• Web Image Monitor- tai DeskTopBinder-ohjelmaa käyttämällä, voit muuttaa laitteelle tallennetun tiedoston salasanaa myös asiakastietokoneen kautta. Saadaksesi lisätietoja Web Image Monitor-ohjelmasta, katso Web Image Monitor-ohjelman Ohje. Saadaksesi DeskTopBinder-ohjelmaa koskevia lisätietoja, katso DeskTopBinderin käyttöohje.