Kohteen etsiminen laitteen osoitekirjasta ja sen valitseminen

Tässä osassa selitetään, kuinka etsit ja valitset kohteen laitteen osoitekirjasta.

1. Paina [Etsi kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Etsiäksesi kohteen nimen perusteella, paina [Nimi].

Etsiäksesi polun mukaan, paina [Kansion nimi].

Käyttöpaneelin näyttö

Esiin tulee kosketusnäyttö.

Voit suorittaa haun myös yhdistämällä hakuehdot [Nimi] ja [Kansion nimi].

3. Syötä kohteen nimen alkuosa.

Etsiäksesi polun mukaan, syötä polun alkuosa.

4. Paina [OK].

5. Paina tarvittaessa [Haun lisäasetukset] määritelläksesi yksityiskohtaiset hakuehdot ja paina sitten [OK].

Painamalla [Haun lisäasetukset], voit käyttää hakuehtoja kuten [Nimi], [Sähköpostiosoite] ja [Kansion nimi].

Voit määritellä hakuehtoja kuten [Alkaen] tai [Päättyen]. Voit tarkentaa hakuasi käyttämällä useita hakuehtoja.

Käyttöpaneelin näyttö

Esitetty näyttö on esimerkki. Käyttämäsi laitteen näytössä näkyvät kohteet saattavat olla erilaisia.

6. Paina [Käynnistä haku].

Hakukriteerejä vastaavat kohteet tulevat näkyviin.

7. Valitse kohdekansio.

8. Paina [OK].

Huom.

• Hakuehdot jotka näkyvät kohdassa [Haun lisäasetukset], kuten esimerkiksi [Nimi], [Sähköpostiosoite] ja [Kansion nimi], ovat tallennettuina laitteen osoitekirjaan. Katso lisätietoja kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

• Voit tarkastella valittujen kohteiden tietoja painamalla [Lisätiedot].

• Hakutuloksina voidaan näyttää jopa 100 nimikettä.

• Valitsemalla [Haun lisäasetukset], saat seuraavat hakuehdot näkyville:

• [Alkaen]: Haku kohdistuu nimiin, jotka alkavat syötetyillä merkeillä.

Esimerkiksi etsiäksesi "ABC":n, kirjoita "A".

• [Päättyen]: Haku kohdistuu nimiin, jotka päättyvät syötettyihin merkkeihin.

Esimerkiksi etsiäksesi "ABC":n, kirjoita "C".

• [Tarkka haku]: Haku kohdistuu nimiin, jotka vastaavat syötettyjä merkkejä.

Esimerkiksi etsiäksesi "ABC":n, kirjoita "ABC".

• [Sisältäen]: Haku kohdistuu nimiin, jotka sisältävät syötetyt merkit.

Esimerkiksi etsiäksesi "ABC":n, kirjoita "A", "B" tai "C".

• [Poislukien]: Haku kohdistuu nimiin, jotka eivät sisällä syötettyjä merkkejä.

Esimerkiksi etsiäksesi "ABC":n, kirjoita "D".