Asetusten määritteleminen [Skannerin asetukset]-valikossa

[Skannerin asetukset]-valikossa voit tehdä tai muuttaa erilaisia skannerin toimintaan liittyviä asetuksia kuten skannattujen tiedostojen pakkaaminen tai skannaustietojen tulostaminen. Määritä skannerin asetukset käyttöympäristön tai skannerin käyttötapojen mukaisesti.

Tässä osassa kerrotaan kuinka Skannerin asetukset -näytön saa esiin. Katso lisätietoja tämän näytön asetuksista kohdasta "Skannerin asetukset".

1. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri] ja valitse sitten [Skannerin asetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

Skannerin asetukset -näyttö avautuu.

2. Paina [Yleiset asetukset], [Skannaus asetukset], [Lähetysasetukset] tai [Alkuasetukset] -painiketta ja määritä haluamasi asetukset.