Skannaus sähköpostiin -toiminnon pääpiirteet

Tässä osassa kuvataan perustoimintoja, jotka liittyvät skannaustiedostojen lähettämiseen sähköpostitse.

Esimerkki Skannaus sähköpostiin -toiminnosta

1. Tämä laite

Voit liittää skannattuja tiedostoja sähköposteihin ja lähettää ne sähköpostipalvelimelle. Voit myös salata ja/tai allekirjoittaa sähköpostitse lähettämäsi tiedostot.

2. SMTP -palvelin

Sähköpostipalvelimesi tulee tukea SMTP-protokollaa, jotta voit lähettää skannattuja tiedostoja sähköpostitse. Sähköpostipalvelimen ei kuitenkaan tarvitse sijaita samassa LAN-verkossa, johon tämä laite kuuluu. Se lähettää vastaanotetun sähköpostin määriteltyyn kohteeseen LAN-verkon tai Internetin kautta.

3. Asiakastietokone

Käytä asiakassähköpostiohjelmaa sähköpostiviestien ja tämän laitteen luomien skannattujen liitetiedostojen vastaanottamiseen.

4. LDAP-palvelin

Käytä tätä palvelinta sähköpostitilien hallinnointiin, verkosta hakemiseen ja laitetta käyttävien tietokoneiden tunnistamiseen. LDAP-palvelinta käyttämällä voit suorittaa kohdehakuja laitteelta.