Laitteen käyttöohjeet

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttämistä, ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten.

Katso lisätietoja käyttämiäsi toimintoja käsittelevistä käyttöohjeista.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Lue tämän käyttöohjeen Turvallisuustiedot ennen laitteen käyttöä.

Tämä käyttöohje esittelee laitteen toiminnot. Käyttöohjeessa selitetään myös käyttöpaneeli, kuinka laite valmistellaan käyttöä varten, miten tekstiä syötetään, miten mukana tulevat cd-levyt asennetaan ja miten laitteeseen lisätään paperia, väriä, niittejä ja muita kulutustavaroita.

Vianmääritys

Tässä on opas, jossa kerrotaan tavallisimmista käyttöön liittyvistä ongelmista.

Kopiokone- ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Käyttöohje selittää kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Siitä löytyy myös tietoja alkuperäisten asettamisesta.

Faksin käyttöohje

Selittää faksin käytön ja toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Selittää tulostimen käytön ja toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Selittää skannerin käytön ja toiminnot.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Tässä selitetään, miten laite yhdisteään verkkoon, konfiguroidaan ja miten sitä ja ohjelmaa käytetään verkkoympäristössä, miten työkaluasetuksia muutetaan ja miten osoitekirjaan liitetään tietoja.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Siinä kuvataan turvallisuustoimintoja, joiden avulla voit estää laitteen tai tiedostojen luvattoman käytön sekä tietojen luvattoman levityksen. Lisätyn turvallisuuden takaamiseksi, suosittelemme että suoritat ensimmäiseksi seuraavat asetukset:

• Asenna laitevarmenne.

• Aktivoi SSL (Secure Sockets Layer) -salaus.

• Vaihda Web Image Monitoria käyttävän pääkäyttäjän käyttäjätunnus ja salasana.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti asentaessasi turvallisuusominaisuuksia sekä käyttäjän ja pääkäyttäjän tunnistusasetuksia.

PostScript 3 Täydennysosa

Kertoo, kuinka PostScript 3:n käyttöasetukset määritetään ja kuinka sitä käytetään.

UNIX Täydennysosa

Jos tarvitset "UNIX Täydennysosaa", vieraile Internet-sivullamme tai ota yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään.

Tämä käyttöohje kattaa kaikki mallit. Siksi siinä selitetään myös sellaisia toimintoja ja asetuksia, joita käyttämässäsi mallissa ei ehkä ole.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite -ohjeet

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link Opas

Huom.

Tuotteen nimi

Yleisnimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Profesional *1 ja ScanRouter EX Enterprise *1

ScanRouter-jakeluohjelmisto

*1 Lisävaruste