Er worden berichten weergegeven op het bedieningspaneel wanneer de printerfunctie wordt gebruikt

Dit onderdeel beschrijft de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor foutberichten die kunnen verschijnen op het bedieningspaneel.

Opmerking

• Voordat u de hoofdspanning uitschakelt, zie "Spanning Aan-/Uitschakelen", Over dit apparaat.

Bericht

Oorzaak

Oplossing

“Verificatie is mislukt.”

De ingevoerde log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord is niet juist.

Neem contact op met de beheerder voor de juiste log-in gebruikersnaam en wachtwoord.

“Verificatie is mislukt.”

Het apparaat kan geen verificatie uitvoeren.

Neem contact op met de beheerder.

“Kan geen verbinding maken met de draadloze kaart. Zet de hoofdschakelaar uit en controleer vervolgens de kaart.”

• De draadloze LAN-interface-eenheid was niet geplaatst toen het apparaat werd ingeschakeld.

• De draadloze LAN-interface-eenheid is verwijderd nadat het apparaat was ingeschakeld.

• De instellingen zijn niet bijgewerkt hoewel de eenheid is waargenomen.

Schakel het apparaat uit en controleer of de draadloze LAN-interface-eenheid correct is geplaatst. Schakel het apparaat vervolgens weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

“De geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd.”

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u daartoe bevoegd bent.

Bestanden kunnen alleen worden verwijderd door de persoon die het bestand heeft gemaakt. Als u een bestand wilt verwijderen waarvoor u niet gemachtigd bent, neemt u contact op met de persoon die het bestand heeft gemaakt.

“Lade gesel. voor and. pag. is dezelfde als voor tussenbladen ([Tussenvoegen]). Kan niet afdrukken. Controleer de instelling.”

De geselecteerde lade voor andere pagina's is dezelfde als die voor tussenbladen.

Reset de taak. Zorg ervoor dat de door u geselecteerde lade voor tussenbladen geen papier aanvoert voor andere pagina's.

“Bestemmingslijst wordt bijgewerkt... Een ogenblik geduld a.u.b. Geselecteerde bestemmingen en/of namen zijn gewist.”

De bestemmingslijst wordt bijgewerkt vanuit het netwerk met SmartDeviceMonitor for Admin of Web Image Monitor.

Wacht totdat het bericht verdwenen is. Schakel de stroom niet uit terwijl dit bericht wordt weergegeven. Afhankelijk van het aantal bij te werken bestemmingen kan er enige vertraging ontstaan voordat u verder kunt gaan. Terwijl dit bericht wordt weergegeven kunt u het apparaat niet gebruiken.

“U heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken. ”

De aangemelde gebruiker is niet gemachtigd om de geselecteerde functie te gebruiken.

Neem contact op met de beheerder als u toestemming nodig heeft voor de vereiste functie.