Statusberichten

Dit gedeelte beschrijft de statusberichten van het apparaat.

Bericht

Status

“Hex dump modus”

In de Hex dump modus ontvangt het apparaat gegevens in een hexadecimale indeling. Zet het apparaat na het afdrukken uit en vervolgens weer aan.

“Off line”

Het apparaat is offline. Om het afdrukken te starten, zet u het apparaat op online door te drukken op [Online].

“Even geduld a.u.b.”

Dit bericht kan gedurende een seconde of twee verschijnen als het apparaat de eerste aanpassingen aan het voorbereiden of uitvoeren is of als er toner wordt toegevoegd. Wacht een ogenblik.

“Gereed”

Dit is het standaard gereedbericht. Het apparaat is klaar voor gebruik. Er hoeft verder geen actie te worden ondernomen.

“Taak resetten...”

Het apparaat is bezig met het resetten van de afdruktaak. Wacht totdat het bericht “Gereed” op het display verschijnt.

“Wijziging instelling...”

Het apparaat is instellingen aan het wijzigen. U kunt het bedieningspaneel niet gebruiken als dit bericht wordt weergegeven. Wacht een ogenblik.

“Wachten op afdrukgegevens...”

Het apparaat wacht op de volgende gegevens om af te drukken. Wacht een ogenblik.

“Taak onderbroken...”

Afdrukken was tijdelijk gestopt door SmartDeviceMonitor for Client.

U kunt het afdrukken hervatten via [Mijn Takenlijst] in SmartDeviceMonitor for Client, of via de Web Image Monitor. Om het afdrukken te hervatten via Web Image Monitor, overleg eerst met uw systeembeheerder.