Als er een foutenrapport wordt afgedrukt

Er wordt een Foutenrapport afgedrukt als een document niet succesvol kan worden verzonden of ontvangen.

Mogelijke oorzaken zijn o.a. een probleem met het apparaat of ruis op de telefoonlijn. Als er een fout optreedt tijdens verzending, verzend het origineel dan opnieuw. Als er een fout optreedt tijdens ontvangst, vraag dan de afzender het document nogmaals te versturen.

Belangrijk

• Als een fout regelmatig voorkomt, neem dan contact op met uw leverancier.

• De kolom "Pagina" geeft het totaal aantal pagina's. De kolom "Pagina niet verzonden" of "Pagina niet ontvangen" geeft het aantal pagina's dat niet succesvol is verzonden of ontvangen.

• U kunt bestemmingen weergeven door de juiste gebruikersparameter te configureren. Voor meer informatie over hoe u dit kunt doen, zie de "Parameterinstellingen", Faxhandleiding.

• U kunt namen van verzenders weergeven door de juiste gebruikersparameter te configureren. Voor meer informatie over hoe u dit kunt doen, zie de "Parameterinstellingen", Faxhandleiding.