Scanbestandresultaat

In deze paragraaf worden weergegeven items uitgelegd. Tevens wordt uitgelegd hoe u het scherm Status scanbestand kunt openen.

Gebruik het scherm Status scanbestand om de e-mailverzending, verzenden via scan-to-folder en de bezorgresultaten te controleren.

Druk op [Status scanbestand] om het scherm Status scanbestand weer te geven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er worden gelijktijdig maximaal 9 verzend- of bezorgresultaten weergegeven. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om tussen de resultaten te wisselen.

Status scanbestanden

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Datum / Tijd

Geeft de tijd en de datum weer waarop de verzending door dit apparaat werd opgegeven of de datum en tijd waarop Completed, Error, of Cancelled werd bevestigd.

2. Pictogram verzendfunctie

Geeft het pictogram weer van de gebruikte verzendfunctie.

Het symbool (schermillustratie bedieningspaneel) geeft een bestemming aan waarop gecodeerde e-mail kan worden ontvangen.

3. Bestemming

Hier wordt de verzendbestemming weergegeven.

Als u meerdere bestemmingen heeft geselecteerd, wordt de bestemming weergegeven die het eerste werd geselecteerd.

Andere bestemmingen verschijnen als "+ X" (X geeft het aantal bestemmingen weer) als u bestanden verzendt via e-mail of deze bezorgt.

4. Afzender

Geeft de naam van de afzender weer.

5. Bestandsnaam

Geeft de opgeslagen bestandsnaam weer van bestanden die gelijktijdig worden verzonden en opgeslagen, of van opgeslagen bestanden die worden verzonden.

6. Status

Geeft een van de volgende verzendstatussen weer: Voltooid, Bezig met verzenden, Wachten..., Fout, of Geannuleerd.

7. [Annuleren]

Selecteer een bestand met de status "Wachten..." en druk vervolgens op [Annuleren] om het verzenden te annuleren.

8. [Lijst afdr.]

Als u hierop drukt, worden de verzendresultaten afgedrukt.

Opmerking

• U kunt geen verzendresultaten van de scanfunctie controleren door onderin het scherm op [Takenlijst] te drukken. Druk op [Status scanbestanden] en vervolgens wordt het scherm Status scanbestanden weergegeven.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, is het mogelijk dat bepaalde verzendresultaten niet worden weergegeven.