Handelsmerken

Adobe®, Acrobat®, PostScript® en Reader® zijn gedeponeerde ® handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Pentium® is een gedeponeerd handelsmerk van Intel Corporation.

NetWare® is een gedeponeerd handelsmerk van Novell, Inc.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® en Windows Vista® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Mac OS is een handelsmerk van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen.

Andere productnamen die in deze documentatie worden gebruikt, dienen uitsluitend ter identificatie en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Wij doen geen enkel recht gelden op deze merken.

De juiste namen van de Windows-besturingssystemen luiden als volgt: