Een geregistreerd programma wijzigen

U kunt de instellingen die voor een programma zijn geregistreerd als volgt wijzigen:

1. Druk op de toets [Programma].

2. Druk op [Oproepen].

3. Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

De in het programma geregistreerde instellingen worden opgeroepen en het eerste scannerscherm wordt opnieuw geopend.

4. Wijzig de instellingen van het programma.

5. Druk op de toets [Programma].

6. Druk op [Geprogram.].

7. Druk op het nummer van het programma waarvan u de instellingen heeft gewijzigd of het nummer van een ander programma waarin u de gewijzigde instellingen wilt registreren.

8. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven als u een programma selecteert dat al is geregistreerd. Om het programma te vervangen, drukt u op [Ja].

Als u een nieuw programmanummer selecteert, kunt u deze stap overslaan. Ga verder met de volgende stap.

9. Voer een programmanaam in.

10. Druk op [OK].

Bij overschrijving wordt het geregistreerde programma verwijderd.

De nieuwe programmanaam wordt kort weergegeven, waarna het eerste scherm opnieuw wordt geopend.