PDF-bestanden coderen

Stel een wachtwoord in om een PDF-bestand te beveiligen en te coderen. Alleen gebruikers die het wachtwoord hebben, kunnen het PDF-bestand openen en decoderen.

Belangrijk

1. Druk op [Verzend Bestandstype/naam].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Zorg ervoor dat [PDF] of [Hoge compressie PDF] is geselecteerd.

3. Druk op [Beveil.inst.].

4. Selecteer [Codering].

5. In [Document coderen] selecteert u [Aan].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. In [Wachtwoord] drukt u op [Invoeren].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Voer een wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

Het hier ingevoerde wachtwoord is noodzakelijk om het PDF-bestand te kunnen openen.

8. Voer het wachtwoord nogmaals in en druk vervolgens op [OK].

9. In [Coderingsniveau] selecteert u [40 bit] of [128 bit].

10. Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Het wachtwoord van een document kan niet hetzelfde zijn als het master wachtwoord.

• Wachtwoorden van documenten zijn maximaal 32 alfanumerieke tekens lang.

• U kunt Adobe Acrobat Reader 3.0 of 4.0 niet gebruiken om PDF-bestanden te bekijken die werden gecreëerd met [128 bit] codering.

• Als [Alleen lage resolutie] is geselecteerd als afdruktoestemming, kunt u niet [40 bit] selecteren als PDF-coderingsniveau.