Plaatsen van originelen om ze volgens een aangepast formaat te scannen

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe originelen moeten worden geplaatst die u volgens een aangepast formaat wilt scannen.

Instelling Origineelrichting

Selecteer afhankelijk van de richting van uw origineel [Schermafbeelding bedieningspaneel] of [Schermafbeelding bedieningspaneel] onder [Orig. richting]. Om [Orig. richting] weer te geven, drukt u op het eerste scannerscherm op [Orig. richting]. Zie "Instelling voor originele invoertype" voor meer informatie.

Een origineel plaatsen

Plaats de originelen met de te scannen zijde naar boven in de ADF; met de te scannen zijde naar beneden op de glasplaat.

Origineelrichting is [Schermafbeelding bedieningspaneel]

Optie

Beschrijving

Een origineel in de ADF plaatsen

Afbeelding van instelling origineelrichting

Een origineel op de glasplaat plaatsen

Lijn het origineel uit, draai het naar rechts of naar links en plaats het vervolgens met de te scannen zijde naar beneden op de glasplaat.

Afbeelding van instelling origineelrichting

Origineelrichting is [Schermafbeelding bedieningspaneel]

Optie

Beschrijving

Een origineel in de ADF plaatsen

Afbeelding van instelling origineelrichting

Een origineel op de glasplaat plaatsen

Draai het origineel om, plaats het met de te scannen zijde naar beneden op de glasplaat en lijn het vervolgens uit met de linkerbovenhoek van de glasplaat.

Afbeelding van instelling origineelrichting