Het TWAIN-stuurprogramma installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe het TWAIN-stuurprogramma op een clientcomputer kan worden geïnstalleerd vanaf de bijgeleverde cd-rom "Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's".

Om de TWAIN-netwerkscanner te kunnen gebruiken, moet het TWAIN-stuurprogramma op een clientcomputer zijn geïnstalleerd.

1. Start Windows en stop vervolgens de cd-rom "Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's" in het cd-romstation van de clientcomputer.

Het installatieprogramma wordt automatisch gestart en het dialoogvenster [Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's] wordt geopend.

2. Klik op [TWAIN-stuurprogramma].

3. Het installatieprogramma van het TWAIN-stuurprogramma wordt gestart. Volg de instructies.

Opmerking

• Controleer de systeemvereisten voor het TWAIN-stuurprogramma voordat u met de installatie begint. Zie "Software meegeleverd op cd-rom" voor meer informatie over de systeemvereisten.

• U kunt de software installeren met behulp van het auto-runprogramma. Zie "Auto-runprogramma" voor meer informatie.

• Zie "Auto-runprogramma" als het installatieprogramma niet automatisch start.

• Wanneer de installatie is voltooid, kan er een bericht verschijnen waarin u wordt gevraagd de clientcomputer opnieuw op te starten. Start in dat geval de computer opnieuw op.

• Nadat de installatie is voltooid, is er een map met de naam van het apparaat dat in gebruik is toegevoegd aan [Programma's] of [Alle programma's] in het menu [Start]. Hier kan hulp worden weergegeven.

• In "Readme.txt" vindt u opmerkingen over het gebruik van de TWAIN-netwerkscanner. Lees deze vóór gebruik.