Een afzender selecteren door het registratienummer in te voeren

Selecteer een afzender door het betreffende korte ID-nummer in te voeren (geregistreerd met behulp van de ScanRouter-bezorgingssoftware).

Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over het instellen van korte ID's.

1. Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Registratienr.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Met de cijfertoetsen geeft u het driecijferige registratienummer op dat aan de vereiste bestemmingsmap is toegewezen.

Druk na het laatste cijfer op de toets [Scherp] als het ingevoerde nummer minder dan vijf cijfers bevat [Scherp].

Voorbeeld: u wilt 006 invoeren.

Druk op de toets [6] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

Als u op [Wijzigen] drukt, kunt u de geselecteerde bestemming wijzigen.

4. Druk twee keer op [OK].