DeskTopBinder Lite installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe DeskTopBinder Lite op een clientcomputer kan worden geïnstalleerd vanaf de bijgeleverde cd-rom "Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's".

Om bestanden te kunnen bekijken of ontvangen die in de in-laden worden bezorgd, moet u DeskTopBinder Lite op de clientcomputer installeren.

1. Zorg dat Windows op de clientcomputer draait en plaats vervolgens de cd-rom "Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's" in het cd-romstation.

Het installatieprogramma wordt automatisch gestart en het dialoogvenster [Scannerstuurprogramma en hulpprogramma's] wordt geopend.

2. Klik op [DeskTopBinder Lite].

Het dialoogvenster [DeskTopBinder Lite installatie] wordt geopend.

Raadpleeg de Installatiehandleiding die vanuit het dialoogvenster[DeskTopBinder Lite installatie] wordt weergegeven voor meer informatie over de daaropvolgende installatieprocedure.

Opmerking

• Controleer de systeemvereisten voor DeskTopBinder Lite voordat u met de installatie begint. Zie "Bijgeleverde software op cd-rom" voor meer informatie.

• U kunt de software installeren met behulp van het auto-runprogramma. Zie "Auto-runprogramma" voor meer informatie over het auto-runprogramma.