Overschakelen naar het WSD-scannerscherm

Deze paragraaf beschrijft hoe u van het huidige scherm kunt overschakelen naar het WSD-scannerscherm.

Als het e-mailscherm, het scan-to-folderscherm of het netwerkbezorgingsscherm worden weergegeven, kunt u met de volgende procedure omschakelen naar het WSD-scannerscherm.

1. Druk op [Best.lst. wijz.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het scherm [Bestemmingslijst veranderen] verschijnt.

2. Druk op [WSD] en vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het WSD-scannerscherm verschijnt.

Opmerking

• U kunt niet omschakelen naar een ander scherm terwijl e-mail of andere bestemmingen worden opgegeven. Om een opgegeven bestemming te wissen, geeft u de bestemming weer in het bestemmingsveld van elk scherm en drukt u vervolgens op de toets [Wis/Stop].

• Als u de netwerkbezorgingsfunctie niet gebruikt, wordt [WSD best.] weergegeven in de plaats van [Best.lst. wijz.]. Druk op [WSD best.] om over te schakelen naar het WSD-scannerscherm.

• [Best.lst. wijz.] of [WSD best.] wordt enkel weergegeven als de WSD-scannerfunctie met behulp van Web Image Monitor ingesteld is op [Aan]. Voor meer details over deze instelling zie "Voorbereiding voor het verzenden van bestanden met WSD".