Bestemmingen selecteren door invoeren van registratienummers

Selecteer de bestemming in het adresboek van het apparaat via het registratienummer van die bestemming.

1. Druk op [Reg.nr.] .

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Gebruik de cijfertoetsen om het vijfcijferige registratienummer in te voeren dat aan elke bestemmingsmap is toegekend.

Druk na het laatste cijfer op de toets [Scherp] als het ingevoerde nummer minder dan vijf cijfers bevat [Scherp].

Voorbeeld: u wilt 00004 invoeren.

Druk op [4] en druk daarna op [Scherp].

Als u op [Wijzigen] drukt, kunt u de geselecteerde bestemming wijzigen.

3. Druk op [OK].