Scherm scan-to-folder

In deze paragraaf wordt de schermindeling voor het verzenden van scanbestanden via scan-to-folder uitgelegd.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoets. U kunt een item selecteren of opgeven door erop te drukken. Als u een item selecteert of opgeeft op het weergavepaneel wordt deze gemarkeerd als [Schermafbeelding Bedieningspaneel]. Toetsen die niet kunnen worden geselecteerd, worden weergegeven als [Schermafbeelding Bedieningspaneel].

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Bestemmingsveld

De opgegeven bestemming wordt weergegeven. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] als meer dan een bestemming is opgegeven en om door de bestemmingen te scrollen.

2. E-mail / Map

Druk hierop om te schakelen tussen het scan-to-folderscherm en het e-mailscherm.

Schakel ook naar het andere scherm over als u een bestand zowel per e-mail als via scan-to-folder verzendt.

3. Scan-to-folder pictogram

Dit pictogram geeft aan dat het scan-to-folderscherm wordt weergegeven.

4. [Handm. inv.]

Om bestemmingen op te geven die niet in het adresboek zijn geregistreerd, drukt u op deze knop. Het soft-toetsenbord wordt weergegeven waarop u het adres van de bestemmingsmap kunt invoeren.

5. [Reg.nr.]

Druk hierop om een bestemming te specificeren met behulp van een registratienummer van vijf cijfers.

6. Bestemmingslijst

De lijst met bestemmingen die op het apparaat zijn geregistreerd, wordt weergegeven.

Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het scherm te wisselen als niet alle bestemmingen kunnen worden weergegeven.

Het symbool (Schermafbeelding Bedieningspaneel) verwijst naar een groepbestemming.

7. [Tekst] [Onderwerp] [Beveiliging] [Naam afzender] [Ontv.bev.]

Voer het bericht in en geef het onderwerp en de e-mailbeveiliging (codering en een handtekening)op, de afzender en of u wel of niet gebruik wilt maken van een ontvangstbevestiging. De invoer wordt gebruikt voor e-mailtransmissie als bestanden tegelijkertijd worden verzonden via scan-to-folder en e-mail. Zie "Scanbestanden via e-mail verzenden" voor meer informatie.