Bestanden naar gedeelde mappen verzenden

Illustratie van bestanden verzenden naar gedeelde mappen

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden naar gedeelde netwerkmappen verzenden. Gebruik het SMB-protocol als u scanbestanden naar gedeelde netwerkmappen wilt verzenden.

2. Computer met een gedeelde map

Het is belangrijk dat u vooraf een gedeelde map aanmaakt zodat u deze functie kunt gebruiken. U kunt een gedeelde map opgeven waarin u scanbestanden wilt opslaan.

3. Clientcomputer

U kunt ook bladeren in gescande bestanden die vanaf een clientcomputer naar een gedeelde map zijn opgeslagen.