Afzender selecteren uit het adresboek van het apparaat

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u de afzender in het adresboek van de het apparaat kunt zoeken.

1. Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Zoeken].

3. Druk op [Naam] als u wilt zoeken op gebruikersnaam.

Druk op [E-mailadres] als u wilt zoeken op e-mailadres.

Het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

U kunt ook zoeken op de combinatie [Naam] en [E-mailadres].

4. Geef de eerste letters van de naam van de afzender op die u wilt zoeken.

Voer de eerste letters van het adres in om te zoeken op e-mailadres.

5. Druk op [OK].

6. Druk indien nodig op [Uitgebreid zoeken] om de gedetailleerde zoekcriteria op te geven en druk vervolgens op [OK].

Als u op [Uitgebreid zoeken] drukt, kunt u zoeken met behulp van criteria als [Naam], [E-mailadres] en [Mapnaam].

U kunt zoekcriteria opgeven als [Eerste woord] of [Laatste woord]. U kunt de zoekopdracht verfijnen met behulp van meerdere criteria.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het afgebeelde scherm dient als voorbeeld. De items die in werkelijkheid worden weergegeven, kunnen hiervan verschillen.

7. Druk op [Start zoekopdracht].

Bestemmingen die aan de zoekcriteria voldoen, worden weergegeven.

8. Selecteer de afzender.

9. Druk op [OK].

Opmerking

• Zoekcriteria in [Geavanceerd zoeken], zoals [Naam], [E-mailadres] en [Mapnaam], zijn geregistreerd in het adresboek van het apparaat. Voor meer details raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Als u op [Details] drukt, kunt u details over de geselecteerde afzender weergeven.

• Als u op [Uitgebreid zoeken] drukt, worden de volgende criteria weergegeven:

• [Eerste woord]: er wordt gezocht naar de namen die beginnen met het/de eerste teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A".

• [Laatste woord]: er wordt gezocht naar de namen die eindigen met het/de laatste teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "C".

• [Exacte overeenkomst]: er wordt gezocht naar de namen die corresponderen met (een) ingevoerd(e) teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "ABC".

• [Inclusief een woord]: er wordt gezocht naar namen die een van de ingevoerde tekens bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A", "B" of "C".

• [Woorden uitsluiten]: er wordt gezocht naar namen die het/de ingevoerd(e) teken(s) niet bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "D".