Samenvatting van het verzenden van scanbestanden via e-mail

In deze paragraaf wordt de basisbewerking voor het verzenden van scanbestanden per e-mail uitgelegd.

Illustratie Scanbestanden verzenden via e-mail

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden aan e-mailberichten bijvoegen en deze naar een mailserver verzenden. U kunt ook een handtekening coderen en/of bijvoegen aan de scanbestanden die u via e-mail verzendt.

2. SMTP-server

U heeft toegang tot een e-mailserver nodig die SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) ondersteunt om scanbestanden via e-mail te kunnen verzenden. Maar het is niet van essentieel belang om een e-mailserver binnen het LAN te hebben waarop dit apparaat is aangesloten. Het verzendt een ontvangen e-mail naar een opgegeven bestemming via LAN of internet.

3. Clientcomputer

Gebruik e-mailsoftware voor de client om e-mailberichten en scanbestandsbijlagen te ontvangen die door dit apparaat worden gegenereerd.

4. LDAP-server

Gebruik deze server voor het beheren van e-mailaccounts, het zoeken op het netwerk en het verifiëren van de computers die toegang hebben tot het apparaat. Als u de LDAP-server gebruikt, kunt u bestemmingen zoeken vanuit het apparaat.