Regelmatig gebruikte instellingen registreren

U kunt regelmatig gebruikte instellingen voor een programma als volgt registreren:

1Geef op het eerste scannerscherm de instellingen op die u voor een programma wilt registreren.

2Druk op de toets [Programma].

Illustratie toets vereenvoudigd display

3Druk op [Geprogram.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer het nummer van het programma waarin u de instellingen wilt registreren.

Programmanummers met bevatten al instellingen.

5Voer de programmanaam in.

6Druk op [OK].

Het Programma-scherm verschijnt opnieuw. Wanneer de instellingen met succes zijn geregistreerd, verschijnt links van het geregistreerde programmanummer en rechts de programmanaam. Na een tijdje verschijnt het beginscherm weer.