Programma's

U kunt regelmatig gebruikte instellingen registreren in het geheugen van het apparaat en deze later weer oproepen.

Opmerking

• U kunt maximaal 10 programma's registreren voor de scannermodus.

• Programma's worden niet verwijderd door het uitschakelen van de stroomtoevoer of door op de knop [Modi wissen] te drukken, tenzij de inhoud is verwijderd of nieuw is geregistreerd.

• De volgende instellingen kunnen voor programma's worden geregistreerd: Scaninstellingen, 1-zijdig origineel/2-zijdig origineel, Boven/Boven, Boven/Onder, 1 zijde/2 zijden voor de laatste pagina, Delen, Origineelrichting, Bestandstype, Stempel, Batch/SADF, Bestand opslaan, Voorvertoning, Ontvangstbevestiging en Beveiliging (E-mailcodering en Handtekening).

• Instellingen die op het vereenvoudigde display zijn opgegeven, kunnen niet voor een programma worden geregistreerd.