Overzicht van Bestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen

Volgend schema beschrijft hoe u scanbestanden kunt opslaan op een verwijderbaar geheugen.

Belangrijk

• Dit apparaat ondersteunt USB-memory sticks en SD-kaarten. Andere soorten verwijderbare geheugens kunnen niet worden gebruikt.

• Het formaat van het verwijderbaar geheugen moet FAT16 zijn.

• De bestanden kunnen eventueel niet worden opgeslagen als de USB-memory stick beveiligd is met een wachtwoord of met andere beveiligingen.

• Om bestanden op te slaan op een verwijderbaar geheugen, dient u de optionele mediasleuf aan te sluiten op het apparaat.

• Sluit de optionele mediasleuf niet aan op andere apparaten.

• Sluit enkel USB-memory sticks aan op de optionele mediasleuf, nooit andere soorten USB-apparaten.

• Schakel het apparaat niet uit wanneer de gegevens geschreven worden. Als u dit wel doet, kan dit ertoe leiden dat gegevens onbruikbaar worden.

• Als het apparaat per ongeluk uitgeschakeld wordt wanneer gegevens geschreven worden, dient u de gegevens te controleren wanneer u het apparaat weer aanzet.

Illustratie voor het opslaan van bestanden op een verwijderbaar geheugen

1. Dit apparaat

Als de optionele mediasleuf geïnstalleerd is, kan het apparaat scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen.

2. Verwijderbaar geheugen

Scanbestanden worden opgeslagen op een verwijderbaar geheugen.

3. Clientcomputer

Met behulp van toepassingsprogramma's op een client-computer kunnen de scanbestanden die op het verwijderbaar geheugen werden opgeslagen, worden afgedrukt of bekeken.

Opmerking

• Bestanden die opgeslagen zijn op een verwijderbaar geheugen, komen niet voor in de lijst van opgeslagen bestanden.

• Bestanden die opgeslagen zijn op een verwijderbaar geheugen, kunnen niet worden afgedrukt of verzonden via het bedieningspaneel van het apparaat. Om bewerkingen uit te voeren met bestanden die op een verwijderbaar geheugen zijn opgeslagen, dient u een toepassingsprogramma op een client-computer te gebruiken.