Basisbewerkingen bij gebruik scan-to-folder

In deze paragraaf worden de basisbewerkingen uitgelegd bij het werken met scan-to-folder.

1Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd worden.

Druk op de toets [Modi wissen] als een vorige instelling blijft staan.

2Als het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner of het-mailscherm wordt geopend, schakelt u over naar het scan-to-folderscherm.

Zie "Overschakelen naar het scan-to-folderscherm" voor meer informatie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Plaats de originelen.

4Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen als resolutie en scangrootte op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Geef indien noodzakelijk, de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

6Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om de instellingen als originele richting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

7Druk indien nodig op [Bestandstype / Naam verzenden] om de instellingen als bestandsformaat en -naam op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

8Geef de bestemming op.

U kunt meerdere bestemmingen opgeven.

Zie "Scan-to-folderbestemmingen opgeven" voor meer informatie.

9Druk op [Start].

Plaats de volgende originelen, als u batches scant.

Opmerking

• Druk op[Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] naast het bestemmingsveld om door de bestemmingen te scrollen als u meer dan een bestemming heeft geselecteerd.

• Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de bestemming in het bestemmingsveld weer te geven en druk vervolgende op [Wis/Stop]. U kunt een geselecteerde bestemming annuleren uit de bestemmingenlijst door nogmaals op de geselecteerde bestemming te drukken.

• Als u op [Modi controleren] drukt voordat u op [Start] drukt, schakelt het eerste scannerscherm naar het scherm Modi controleren. U kunt het scherm Modi controleren gebruiken om de instellingen als bestemmingen te controleren. Zie "Modi controleren" voor meer informatie.

• Als u op [Voorvertoning] drukt en vervolgens begint met scannen terwijl [Voorvertoning] is gemarkeerd, verschijnt het scherm Voorvertoning. U kunt dit scherm gebruiken om de gescande originelen en de gebruikte scaninstellingen te controleren. Nadat u de voorvertoning heeft gecontroleerd, kunt u opgeven of u het bestand wilt verzenden of niet. Zie "Voorvertoning" voor meer informatie.

• Druk op [Wis/Stop] om het scannen te annuleren.

• U kunt ook een bestand opslaan en dit tegelijkertijd verzenden via scan-to-folder. Zie "Tegelijkertijd opslaan en verzenden via scan-to-folder" voor meer informatie.

• Nadat een e-mail is verzonden, worden de velden Bestemming en Bestandsnaam automatisch gewist. Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer als u de informatie in deze velden wilt bewaren.