Algemene Instellingen

Deze paragraaf beschrijft de gebruikersinstellingen op de tab [Algemene Instellingen] in [Scannereigenschappen].

De standaardinstellingen worden vetjes weergegeven.

Titel omschakelen

Selecteer de titel die op de bestemmingslijst moet worden weergegeven.

De standaardinstelling is Titel 1.

Bestem.lijst van de bez.server bijwerken

Druk op [Bestem.lijst van de bez.server bijwerken] om de ontvangers vanaf de bezorgingsserver bij te werken. Om deze functie te gebruiken, moet [Bezorgingsoptie] ingesteld zijn op [Aan].

Voor meer details over "Bezorgingsoptie" zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst voor gebruik in "Bestemming zoeken". Om te zoeken vanaf de LDAP-server, moet de LDAP-server geregistreerd zijn in [Systeminstelllingen] en moet [LDAP zoeken] ingesteld zijn op [Aan].

De standaardinstelling is Adresboek.

Voor meer details over "LDAP zoeken" zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

TWAIN stand-bytijd

Als het apparaat een TWAIN scanaanvraag ontvangt terwijl het apparaat gegevens wegschrijft naar het geheugen of terwijl het apparaat een e-mail, scan-to-folder, netwerkbezorging of WSD-scanopdracht uitvoert, wordt onmiddellijk overgeschakeld naar de TWAIN netwerkscannerfunctie of gebeurt dit nadat een gedefinieerde stand-bytijd is verstreken sinds de laatste toets werd ingedrukt.

Met deze instelling kunt u bepalen of het apparaat onmiddellijk overschakelt naar TWAIN, of wacht tot de stand-bytijd verstreken is als een TWAIN scanaanvraag binnenkomt.

De standaardinstelling is Tijd instellen, 10 seconde(n).

Als u [Direct] selecteert, schakelt het apparaat onmiddellijk om naar de TWAIN netwerkscannerfunctie.

Als u [Tijd instellen] selecteert, geeft u een stand-bytijd in met de cijfertoetsen (3-30 seconden). Het apparaat schakelt om naar de TWAIN netwerkscannerfunctie als de hier ingestelde tijd verstreken is sinds een toets voor het laatst werd ingedrukt.

Bestemmingslijst weergaveprioriteit 1

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden weergegeven als het apparaat zich in de uitgangstoestand bevindt.

U kunt [E-mail /Map], [Bezorgingsserver] of [WSD] selecteren.

De standaardinstelling is Bezorgingsserver.

Bestemmingslijst weergaveprioriteit 2

In het adresboek van het appraat selecteert u welk adresboek standaard wordt weergegeven.

U kunt [E-mailadres] of [Map] selecteren.

De standaardinstelling is E-mailadres.

Scannerlogboek afdrukken en verwijderen

Op dit apparaat kunnen tot 250 verzendings-/bezorgingsresultaten worden gecontroleerd. Als de limiet van 250 opgeslagen verzendings-/bezorgingsresultaten wordt bereikt, bepaalt u of het bezorgingslogboek moet worden afgedrukt.

De standaardinstelling is Aan.

• Aan

Het verzendings-/bezorgingslogboek wordt automatisch afgedrukt. Het afgedrukte logboek wordt verwijderd.

• Uit

De verzendings-/bezorgingsresultaten worden één voor één verwijderd naarmate nieuwe resultaten worden opgeslagen.

• Niet afdrukken: Verzenden uitschakelen

Verzending/bezorging is onmogelijk als het logboek vol is.

Als ze worden afgedrukt, worden alle records na het afdrukken verwijderd. Als ze niet worden afgedrukt, worden de records die de limiet overschrijden, één voor één verwijderd vanaf het oudste record.

Terwijl het logboek wordt afgedrukt, kunnen bestanden met de status wachten niet worden verzonden.

Scannerlogboek afdrukken

Het scannerlogboek wordt afgedrukt en verwijderd.

Scannerlogboek verwijderen

Het scannerlogboek wordt verwijderd zonder het af te drukken.