Opgeslagen en uit de lijst geselecteerd bestand controleren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u een in de lijst geselecteerd opgeslagen bestand kunt controleren.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De lijst met opgeslagen bestanden wordt weergegeven.

Zie "Lijst met opgeslagen bestanden" voor meer informatie over de lijst met opgeslagen bestanden.

2In de lijst met opgeslagen bestanden selecteert u het bestand dat u wilt controleren.

U kunt meerdere bestanden selecteren.

3Druk op [Voorvertoning].

Er wordt een voorvertoning van het geselecteerde opgeslagen bestand weergegeven.

Opmerking

• Als u een met een wachtwoord beveiligd opgeslagen bestand selecteert, wordt een scherm voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Voer het juiste wachtwoord in en druk vervolgens op [OK] om het bestand te selecteren.