Lijst van opgeslagen bestanden

In deze paragraaf wordt beschreven hoe de lijst met opgeslagen bestanden wordt weergegeven.

Druk op [Sel. opgesl. best.] op het eerste scannerscherm om de lijst met opgeslagen bestanden weer te geven.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoets. U kunt een item selecteren of opgeven door erop te drukken. Als u een item selecteert of opgeeft op het weergavepaneel wordt deze gemarkeerd als [Schermafbeelding Bedieningspaneel]. Toetsen die niet kunnen worden geselecteerd, worden weergegeven als [Schermafbeelding Bedieningspaneel].

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Toetsen voor het zoeken naar bestanden

Met deze toetsen schakelt u over naar de schermen voor het zoeken naar een bestand aan de hand van de gebruikersnaam of de bestandsnaam, of naar het scherm voor het weergeven van alle bestanden.

2. Lijst / Miniatuurweergave

U kunt aangeven of opgeslagen bestanden in een lijst of als miniaturen worden weergegeven.

3. [Verzenden]

Als u hierop drukt, wordt een opgeslagen bestand per e-mail of via scan-to-folder bezorgd of verzonden.

4. [Best. beh./verw.]

Als u hierop drukt, kunt u opgeslagen bestanden verwijderen of de bestandsgegevens wijzigen.

5. Toetsen voor het sorteren van bestanden

Druk hierop om de bestanden te selecteren aan de hand van het geselecteerde item. Selecteer hetzelfde item nogmaals voor omgekeerd sorteren. Maar de bestanden kunnen niet worden gesorteerd in omgekeerde bezorging.

6. [Details]

Als u hierop drukt, wordt informatie over het geselecteerde bestand weergegeven.

7. [Voorvertoning]

Duk hierop om een voorvertoning van het geselecteerde bestand weer te geven. Zie "Een opgeslagen en uit de lijst geselecteerd bestand controleren".

8. Overzicht van opgeslagen bestanden

Hiermee kunt u de lijst met opgeslagen bestanden weergeven.

Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om in het scherm te scrollen als het gewenste bestand niet wordt weergegeven. Er wordt een pictogram links van de gebruikersnaam weergegeven als er een wachtwoord is opgegeven voor een bestand.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden sommige bestanden mogelijk niet in de lijst vermeld.

• Bestanden die onder andere functies dan de scannerfunctie zijn opgeslagen, worden op dit scherm niet weergegeven.