Pad opgeven met behulp van bladeren in de NetWare-server

Het pad naar een bestemming in een NDS-structuur opgeven door te bladeren in een NDS-structuur of op een NetWare Bindery server.

1Druk op [Handm. inv.].

2Druk op [NCP].

3Selecteer het verbindingstype.

Druk op [NDS] om een map in de NDS-structuur op te geven.

Druk op [Bindery] om een map op de NetWare Bindery server op te geven.

4Druk op [Blad. door netwerk] onder het veld met de padnaam.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u [NDS] heeft geselecteerd bij [Verbindingstype], wordt de NDS-structuurlijst weergegeven.

Als u [Bindery] heeft geselecteerd bij [Verbindingstype], wordt de NetWare Bindery serverlijst weergegeven.

5Zoek de bestemmingsmap in de NDS-structuur of op de NetWare Bindery server.

Druk op [Een niveau omhoog] als u de bestemmingsmap niet kunt vinden en zoek vervolgens naar de map op dit niveau.

6Selecteer de bestemmingsmap.

7Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Als u het protocol wijzigt nadat u het pad, de gebruikersnaam of het wachtwoord heeft ingevoerd, verschijnt er een bevestigingsbericht.

• Alleen de mappen waarvoor u de leesrechten heeft, worden weergegeven.

• Als de taal die voor de NDS-structuur of de NetWare-server wordt gebruikt afwijkt van de taal die op het apparaat wordt gebruikt, kunnen de bestandsnamen in de NDS-structuur of de NetWare Bindery server er verwarrend uitzien.

• Er kunnen maximaal 100 items worden weergegeven.

• Als verificatie nodig is voor de geselecteerde NDS-structuur of NetWare Bindery server, wordt een inlogscherm weergegeven. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op de NDS-structuur of NetWare Bindery server. Voer een gebruikersnaam in en vervolgens de naam van de context die het gebruikersobject bevat als u inlogt op de NDS-structuur. Als de gebruikersnaam "gebruiker" is en de naam van de Context "context", wordt de gebruikersnaam "gebruiker.context".

• Het is mogelijk dat het apparaat het bestand niet kan versturen als u geen schrijfrechten heeft voor de map of als er onvoldoende ruimte beschikbaar is op de harde schijf.

• U kunt het pad naar de bestemming in het adresboek van het apparaat registreren. Zie "Het pad naar de geselecteerde bestemming in het adresboek registreren" voor meer informatie.