Bestanden naar NetWare server verzenden

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe bestemmingen kunnen worden opgegeven bij het verzenden van bestanden naar een NetWare server.

De map Netware van de bestemming kan worden opgegeven in een NDS-structuur of op een NetWare Bindery server, afhankelijk van de NetWare-omgeving. Neem hiervoor contact op met de beheerder.

U kunt op een van de volgende manieren een bestand naar een NetWare-server verzenden: