Overschakelen naar e-mailscherm

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u naar het e-mailscherm kunt overschakelen.

Druk op [E-mail] terwijl het Scan-to-Folderscherm wordt weergegeven om over te schakelen naar E-mailscherm.

Als het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner wordt weergegeven, schakelt u op de volgende manier over naar het e-mailscherm:

1Druk op [Bez. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het e-mailscherm of het scherm van scan-to-folder wordt weergegeven.

2Druk op [E-mail] zodra het Scan-to-folderscherm verschijnt.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het e-mailscherm wordt geopend.

Opmerking

• U kunt niet overschakelen vanuit het scherm netwerkbezorgingsscanner of andere schermen terwijl de bestemmingen worden opgegeven. Geef de bestemming weer in het bestemmingsveld en druk op [Wis/Stop] om de opgegeven bestemming te wissen.

• Als u bestanden scant met behulp van WSD, verschijnt [Best.lst. wijz.] of [WSD best.] in de plaats van [Bez.bestem.]. Om over te schakelen naar het e-mailscherm, drukt u op[Best.lst. wijz.]. In het scherm dat daarna verschijnt, druk u op [E-mail / Map] of drukt u op [WSD best.].