Kleurbeheer

Hiermee kunt u aangeven of de kleuren die in een document worden gebruikt al dan niet moeten worden aangepast vóór het afdrukken, zodat de afdruk beter overeenkomt met de kleuren op het scherm.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

Klik op [Geavanceerde Opties...] op het tabblad [Kleur] in het dialoogvenster afdrukvoorkeuren, selecteer vervolgens het item in de keuzelijst [ICM Methode] en [ICM-Opzet].

Mac OS

[Kleur] op het tabblad [Kleurovereenkomst] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

Deze functie is niet beschikbaar.

Kleurbeheer van afbeelding

Open het dialoogvenster voor de kleuraanpassing en klik op deze knop om precies aan te geven hoe de kleuren op het scherm moeten worden aangepast vóór het afdrukken.