Gladstrijken afbeelding

Hiermee selecteert u het egalisatietype voor de afbeelding.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Gladstrijken afbeelding] bij [Documentopties] op het tabblad [Geavanceerd] van het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Gladstrijken afbeelding:] bij [Printerspecifieke opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Gladstrijken afbeelding:] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

Uit

Schakelt de afbeeldingsegalisatie uit.

Aan

Voert de afbeeldingsegalisatie onvoorwaardelijk uit.

Automatisch

Voert de afbeeldingsegalisatie automatisch uit voor afbeeldingen met een resolutie, kleiner dan 25% van de printerresolutie die wordt ondersteund.

Minder dan 90 ppi - Minder dan 300 ppi

Voert de afbeeldingsegalisatie alleen uit wanneer de afbeelding een resolutie (pixels per inch) heeft, kleiner dan de waarde die u in de lijst hebt geselecteerd.