Koptekst overslaanafbeelding
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Grijsreproductie

Gebruik deze optie om de kleurmodus zwart te selecteren voor tekst en zeer fijne lijnen.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

KLik op [Geavanceerde opties...] op het tabblad [Kleur] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren en selecteer vervolgens [Grijsreproductie] in de keuzelijst.

Mac OS

[Grijsreproductie (Tekst/Zeer fijn)] bij [Printerspecifieke opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Grijsreproductie (Tekst/Zeer fijn)] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

U kunt de volgende items selecteren:

Zwart door K

Hiermee wordt afgedrukt met zwarte toner.

Zwart/Grijs door K

Hiermee wordt zwart afgedrukt met grijs.

CMY+K

Hiermee wordt afgedrukt met toner in alle kleuren.

Zwart/Grijs door K (Alleen tekst)

Hiermee wordt zwarte tekst afgedrukt met grijs.

Zwart door K (Alleen tekst)

Hiermee wordt tekst afgedrukt met zwarte toner.