Sorteren

Hiermee schakelt u de sorteerfunctie in. Met deze functie kan het apparaat de gesorteerde sets documenten van meerdere pagina's efficiënt afdrukken.

Belangrijk

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

Stel het aantal kopieën in op twee of meer en klik vervolgens op het selectievakje [Sorteren] op het tabblad [Papier/Kwaliteit] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Sorteren] bij [Printerspecifieke opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Sorteren] op het tabblad [Eigenschap 1] van [Printereigenschappen] in het printerdialoogvenster.