180 graden roteren

Gebruik dit om de af te drukken afbeelding 180 graden te draaien.

In de volgende tabel ziet u waar u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[180 graden roteren] op [Afdrukstand] op het tabblad [Papier/Kwaliteit] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[180 graden roteren] in [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[180 graden roteren] op het tabblad [Voorzieningen x] in[Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.