Aanpassen aan papier

Wanneer het document- en papierformaat van elkaar verschillen, stelt u in of u al dan niet afdrukt op basis van het papierformaat.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Aanpassen aan papier] op [Documentopties] op het tabblad [Geavanceerd] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Aanpassen aan papier] op [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Aanpassen aan papier] op het tabblad [Eigenschappen x] op [Printer-eigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

[Gebruiker vragen]

Afdruk wordt gemaakt zonder het documentformaat te wijzigen.

[Dichtstbijzijnde formaat en schalen]

Als het papierformaat kleiner is dan het geselecteerde papierformaat, reduceert het stuurprogramma het formaat van de afdruk.

Als het papierformaat groter is dan het formaat van het af te drukken document, voldoet de afdruk niet aan het papierformaat.

[Dichtstbijzijnde formaat en bijsnijden]

Als het papierformaat kleiner is dan dat van het af te drukken document, wordt de afdruk aangepast aan het papierformaat.