Verwijderen van een Opgeslagen afdrukbestand

Als de afdrukresultaten niet aan de verwachtingen voldoen, kunt u het Opgeslagen afdrukbestand verwijderen.

1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de toets [Printer] om het printerscherm weer te geven.

2. Druk op [Afdruktaken].

Er wordt een lijst weergegeven met de afdrukbestanden die in het apparaat zijn opgeslagen.

3. Druk op [Lijst opgesl. afdr.tk.].

Er wordt een lijst weergegeven met de opgeslagen afdrukbestanden die in het apparaat zijn opgeslagen.

4. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen door erop te drukken.

U kunt een selectie annuleren door nogmaals op de gemarkeerde taak te drukken.

5. Druk op [Verwijderen].

Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven.

6. Druk op [Ja].

Nadat het bestand is verwijderd, wordt opnieuw het printerscherm weergegeven.